Van De Heffinck pakt opnieuw uit met jonge beloftevolle kwaliteitshengsten

Promo
06 mei 2021
Door Horseman Kristof

2020 een raar jaar…2021 nog een beetje hindernissen in de start maar we kijken uit naar een toekomst met opnieuw mooie fokkerijevenementen en wedstrijden!

Zoals u weet staat Van de Heffinck bekend om het uitbaten van jonge beloftevolle kwaliteitshengsten die later doorgroeien naar het hoogste niveau.
Met Cooper vd Heffinck als nieuwe BWP ambassadeur is het alweer een hengst die onze hengstenhouderij een mooie erkenning geeft!

We willen u alvast even informeren welke hengsten voor u ter beschikking hebben voor dit jaar:

!!In the spotlight!!
=>PIPER VD HEFFINCK, heel goed gefokte hengst die fantastisch springt, Quickstar x Cabrio x Heartbreaker, BWP stam 13. 6 jarige hengst met veel souplesse en power. Een scherpe bloedkikker!
Piper zijn nakomelingen hebben oprichting, bewegen soepel en springen heel goed door het lichaam! We hebben enkele jaarlingen van hem doen springen dat ziet er alvast echt goed uit! 

 

 

 

* FONCETTI VD HEFFINCK, de mooie zoon van For Pleasure uit de moederlijn van Kafka vd heffinck is het jaar goed gestart als 7-j!  

 

 

"Foncetti zal later een dikke proef springen en heeft bovendien een superfijn karakter!" zijn ruiter Loewie Joppen.
Wat we kunnen zeggen van Foncetti hij vooral maat, vermogen en slimheid zal meegeven in zijn nafok.
 

*OTARD VAN 'T ROOSAKKER, als vader Gemini xx uit de welbekende stam van 't Roosakker loopt op dit moment bij de 7j onder Brecht Bille.
Otard is makkelijk te rijden en heeft veel vermogen

 

 

De nakomelingen van Otard zijn paarden met souplesse, hij past het best op een merrie die groot genoeg is.

!!Prestatie!!

=>PARFAIT VH SCHAECK, de zoon van Comme il faut x Diamant de Semilly uit een geweldige moederlijn. Parfait was de smaakmaker van de cyclus bij de 5j paarden en is nu ook weer fantastisch gestart in de 1e hengstencompetitie.
Parfait zelf is een knappe, intelligente hengst met heel goede springkwaliteiten! Hij is snel van de grond en heeft een topingesteldheid. Hij past op veel merries misschien het best op een merrie die wat lengte heeft in de bovenlijn.

 

*PRESTIGE VH KLUIZEBOS, zoon van nr 1 hengst Halifax uit de moederlijn van Clinton, de reservekampioen van BWP is ondertussen 6 jaar. Prestige is een paard met veel lef en een goede ingesteldheid.

Zijn nakomelingen zijn mooie paarden, hebben voldoende maat met veel actie in hun bewegingen. Prestige zal het best passen op een merrie met met veel souplesse in haar lichaam.

*CAZAN VH SCHAECK, een zoon van Comme il faut met Vagebond de la pomme en Darco bloed in de moederlijn.
Cazan is een grote hengst met veel vermogen en voorzichtigheid. Hij zal dan ook maat en vermogen meegeven aan zijn nakomelingen! Zijn eerste manche in de hengstencompetitie dit jaar zag er alvast ook veelbelovend uit!

Cazan zal beschikbaar zijn met vers sperma.

*CHARISTO VD HEFFINCK, de knappe verschijning met Casall bloed in zijn genen. 5 jaar nu zoals hij reeds toonde heeft deze hengst veel balans en souplesse in alles wat hij doet. 

 

Hij fokt mooie veulens met goede bewegingen, er waren dan ook 3 veulens van hem in de finale van het BWP veulenkampioenschap! Charisto zal het best passen op langgelijnde met bloed.

!!Joker!!
*KARAN VD HEFFINCK, een zoon van Kannan met bloed! 4 jaar nu en springt met veel afdruk en vermogen! Hij doet het dan ook goed in zijn eerste parourstjes! 

We zijn enthousiast om zijn talenten verder te zien ontwikkelen in de toekomst! Zijn eerste veulens worden dit jaar geboren.

!!Nieuw!!
*CHACWOOD PS, is een 4jarige moderne hengst met het vandaag gegeerde Chacco Blue bloed in zijn genen!  Hoogbenige chique hengst, springt met veel vermogen gecombineerd met een goede techniek.
De eerste manche van de hengstencompetitie sprong hij alvast in het oog:

Hij is in eigendom van onze Belgische topruiter Niels Bruynseels, hij gelooft alvast in de toekomst van deze hengst!

Afhankelijk van het sportief programma van de hengsten zullen ze in vers of diepvriessperma beschikbaar zijn.

Als u graag eens langskomt of advies wil, contacteer ons vrijblijvend!
info@vdheffinck.be of www.vdheffinck.be voor foto’s en video’s.

DIEPVRIESSPERMA van o.a. topverervers als COOPER EN KAFKA beschikbaar!! Andere op aanvraag.