Ontdek de collectie van de 'Young Champions Auction'

Promo
12 aug 2023
Door Horseman Kristof

Young Champions Auction is terug voor zijn tweede editie met jonge, talentvolle paarden!
Jos, Kevin, Brent en Dave bieden paarden aan van verschillende leeftijden. Zo staan er beloftevolle 3 jarigen voor u klaar om zadelmak te maken, of al gereden 4,- 5-, 6-, en 7-jarigen die alvast het beste van zichzelf tonen voor hun leeftijd.

Deze keer wordt het niet alleen een online veiling, maar ook een liveveiling die in een klein evenement wordt samengesteld en plaatsvindt op 22 augustus 2023 vanaf 20u.

Bent u ook al benieuwd naar onze collectie? Er is zeker een ruim assortiment aan kwaliteit, met flitsende uitblinkers en de beste ingesteldheid om de hoogste sport waar te kunnen maken. Bezoek onze website om de collectie te bekijken www.youngchampions.auction

Onder de krachtige slogan ‘Join us today for your champion of tomorrow’, is Team Young Champions Auction zeker in hun opzet geslaagd. Wanneer de eerste editie van 2022 geëvalueerd wordt, ziet het team alleen maar tevreden klanten. De paarden van de eerste editie springen in de kijker en kapen overwinningen naar huis. Ook in de editie van 2023 zorgt Young Champions Auction voor het beste van het beste om ook jou te voorzien van jouw kampioen!

Onder de strikte ogen van het gehele team is deze collectie uitgekozen en samengesteld. Met trots stelt het team deze collectie voor u open. Team Young Champions Auction kijkt alvast uit naar 22 augustus 2023 en hoopt voor u een perfecte match gevonden te hebben om mee te kunnen schitteren!

Blijf up-to-date om onze laatste ontwikkelingen te volgen en registreer je nu online. https://youngchampions.auction/nl/registreren

Follow us on Facebook & Instagram.