Ruime gezinswoning met paardenstallen, buitenpiste en weide op ca. 1,65ha in Zemst te koop via Hippique.Immo

Promo
09 aug 2023
Door Horseman Kristof

Deze eigendom is gelegen op een rustige locatie te Zemst, tussen Mechelen en Brussel. Deze is makkelijk bereikbaar via de E19 afrit Zemst of via de afrit Mechelen-Zuid en vervolgens de N267, richting Zemst.

Deze ruime gezinswoning heeft 5 slaapkamers, 1 badkamer, 2 douchekamers, een bureauruimte, een inpandige garage en een tuin. Achterliggend aan de woning is er een stalgebouw met 7 stallen, een buitenpiste en verschillende weides, waarvan de achterste met een bijkomend stalgebouw. De woning werd volledig gerenoveerd en uitgebreid in 2002. De eigendom heeft ook 2 aparte toegangen met automatische poorten, de ene leidt naar de garage aan de woning en de andere naar het achterliggend paardengedeelte.

Wanneer u de woning betreedt, komt u in de inkomhal met gastentoilet en vestiairekast, die toegang geeft naar de woonkamer via een dubbele glazen deur, en naar de andere verdiepen. Vanuit de lichtrijke woonkamer is er toegang tot het bureau, een buitenterras en de keuken. De keuken is volledig uitgerust met alle benodigde keukentoestellen.  Zowel de woonkamer als de keuken hebben direct zicht op de achterliggende tuin en het stalgebouw. In de keuken is er een trap naar de half verzonken garage, die een doucheruimte en toilet bevat, en daar is ook een aparte achterinkom die uitgeeft op de tuin en een directe toegang naar de stallen biedt. De ingang van de ruime kelder bevindt zich ook in de garage. Tevens is er een kruipkelder aanwezig.

Wanneer men in de inkomhal de trap neemt tot het eerste tussenverdiep zijn hier 2 ruime slaapkamers te vinden, waaronder de masterbedroom met bijhorende dressing, en een douchekamer. Vervolgens bereikt men het eerste verdiep met ruime overloop en toegang tot 3 ruime slaapkamers. Op het laatste tussenverdiep is er nog een badkamer met ligbad en 2 zolderruimtes. De indeling van de woning laat toe om aan zorgwonen te doen.

Rondom de woning bevindt zich een afgesloten tuin, ideaal voor kinderen of eventuele huisdieren.

Wanneer u verder loopt komt u uit op het stalgebouw met 7 stallen, zadelkamer en een overdekte opslagplaats voor rollend materieel, hooi of stro. Achter de stal ligt een buitenpiste van 25m x 50m en voldoende weides. Op één van de achterliggende weides staat nog een extra stalgebouw met 3 boxen en deze kan ook als loopstal dienen.

Daarbij is de woning energiezuinig (EPC-score B) en de eigendom vrij van asbest.

Ideale eigendom voor de paarden- of dierenliefhebber, die graag op een rustige locatie woont vlakbij het centrum en een goede verbinding wil naar de grootsteden rondom.

Klik hier voor meer informatie.