Telenet in volle galop met Horse & Country

Promo
01 jun 2022
Door Horseman Kristof

Draf, kür op muziek of dressuur. Is jouw paardenjargon nog up-to-date?

Sinds 12 april is het internationale sportkanaal Horse & Country toegevoegd aan het Play Sports-pakket van Telenet. Horse & Country (H&C) is hét netwerk voor de actieve en gepassioneerde paardensport liefhebber.  

Een goed paard maakt nog geen goede ruiter, en daarom biedt H&C verschillende types content aan. Zo kan het paardensportpubliek genieten van exclusieve live verslaggeving van meer dan 100 topevenementen over de hele wereld. In masterclasses en workshops krijgt de kijker onmisbare informatie over trainingsmethoden, en in unieke ‘behind the scenes’ documentaires nemen de H&C reporters de fans mee in de levens van de grootste idolen uit de paardenwereld.

Kortom: kijk live topsport en event highlights van alle olympische (paarden)disciplines, met grote Belgische ruiters als Pieter Devos, Gregory Wathelet, Olivier Philippaerts, Michèle George, …. En nog zoveel meer!

“Naast de grote sporten à la voetbal, cyclocross en Formule 1, vinden we het bij Play Sports belangrijk om ook regelmatig de schijnwerpers op andere sporten te zetten. België speelt van oudsher een vooraanstaande rol in de paardensport, getuige daarvan de bronzen medaille van de Belgische jumpingploeg op de Olympische Spelen in Tokio. We zijn dan ook verheugd dat we via het Horse & Country kanaal onze klanten kennis kunnen laten maken met de wondere wereld van paarden, ruiters en fokkers.” ​
​- Stefaan Kestens, verantwoordelijke Play Sports

België neemt een centrale plaats in binnen de Europese sportpaardensector, en we zijn verheugd dat Telenet zich aansluit bij andere toonaangevende Europese tv-operatoren die Horse & Country aanbieden aan dit gepassioneerde en waardevolle publiek!
​-Heather Killen, CEO / voorzitter Horse & Country

In Vlaanderen is Horse & Country sinds april standaard te zien op kanaal 208, in Brussel op kanaal 618.