Op de tweede editie van VLP׳s Drédag komen meer dan 500 combinaties aan de start

Varia
03 apr 2019
Door Horseman Kristof

Op zondag 14 april 2019 gaat de tweede editie door van de Drédag. Meer dan 500 combinaties schreven zich in en komen proeven van hun eerste wedstrijdervaring binnen verschillende disciplines! Ook deze editie gaat door op de terreinen van de Groentenjumping, Stal Ceulemans in Sint-Katelijne-Waver.

Drédag is de ideale gelegenheid voor kinderen van 6 tot en met 16 jaar om voor het eerst kennis te maken met het wedstrijdgebeuren of met een nieuwe discipline. De ruiters kunnen tijdens deze dag met een eigen paard/pony of met een paard/pony van hun club deelnemen aan verschillende activiteiten. De clubwerking staat op deze Drédag centraal en het volledige gebeuren is hier dan ook op gebaseerd.

De jeugdige ruiters kunnen deelnemen aan dressuurproeven, jumping, endurance, TREC of eventing.

Een expert binnen de discipline begeleidt alles en zorgt ervoor dat het veilig en vlot verloopt. Daarnaast worden ook de disciplines horseball, mennen en voltige aangeboden door middel van interessante initiaties waarbij de kinderen de vaardigheden aanleren! Ook de broertjes en zusjes van de sporters zullen zich zeker niet vervelen, er zal tal van randanimatie voorzien worden en in de namiddag zullen er enkele demo׳s gegeven worden. Om deze mooie dag af te sluiten zal er een prijsuitreiking zijn voor alle deelnemers. Iedereen krijgt een prijs mee naar huis. Bovendien ontvangen alle clubs een groepsfoto als aandenken!

Het startsein van de Drédag wordt gegeven om 9u. Kom zeker eens een kijkje nemen en geniet mee van de vele lachende gezichtjes!

Meer info? info@vlp.bewww.vlp.be

Bron: 
Persbericht VLP