Ontdek het hengstenaanbod van Stal AB

Promo
30 mei 2024
Door Horseman Kristof

Welkom bij ons familiebedrijf, waar de liefde voor paarden diep geworteld is in onze geschiedenis. Generaties lang waren onze voorouders veehouders, maar het was hun passie voor paarden die de vonk overbracht op de volgende generaties, waaronder Noa en Arno.

Als professionele ruiter en fervent liefhebber van onze eigen gefokte paarden en hengsten, is Arno Boon de drijvende kracht achter onze prestaties op wedstrijdniveau. Hij streeft ernaar om elk paard zijn volledige potentieel te laten bereiken, met toewijding en vakmanschap. Daarnaast brengt hij met dezelfde passie de sportpaarden van onze gewaardeerde klanten uit op wedstrijden, waarbij hij hun vertrouwen en de potentie van hun paarden tot bloei laat komen.

Achter de schermen staat Noa Appelmans aan het roer. Als hoofd van ons administratieve team zorgt zij ervoor dat alles op stal op rolletjes loopt. Daarnaast draagt ze haar passie voor paarden over aan enthousiaste beginners door het organiseren van lessen en kampen, waarbij ze hen inspireert en begeleidt op hun eigen reis binnen de paardensport.

Voor vragen kunt u ons altijd bereiken op telefoonnummer +32 499/40.66.64 (Arno) +32 479/32.47.03 (Noa) of via [email protected]