Kwalitatieve jonge hengsten ter beschikking bij van de Heffinck

Promo
24 mei 2024
Door Horseman Kristof

Van de Heffinck staat bekend voor het aanbieden van jong getalenteerde hengsten.

Voor het dekseizoen 2024 hebben we volgende talenten ter beschikking:

BWP reservekampioen Versailles vd Heffinck

Versailles, 1.69m - °2021, zijn vader Charisto vd Heffinck (zoon van Casall) werd zowel goedgekeurd in Holstein en BWP, Charisto zelf werd verkocht naar US. Langs moederzijde vinden Pippa vd Veldhoek die op haar beurt een dochter is van Kafka vd heffinck.
Verder hebben we het kostbare bloed van Skippy II en Lugano van La Roche.
Versailles is een aansprekende chique hengst met heel veel souplesse en fantastische gangen. Hij springt met vermogen, een goed lichaamsgebruik en is voorzichtig. Hij is aangenaam om te rijden, heeft voldoende bloed en goede werklust.
Kortom wie een polyvalente hengst zoekt dan kan je Versailles zeker gebruiken!!
 

Senecio Z zijn genen: het vermogen van Foncetti en de snelheid van Scendro

Senecio, 1.69m - °2021, zoals in zijn BWP rapport beschreven:
“één van de blikvangers van de BWP hengstenkeuring. Zijn moederlijn staat garant voor sportprestaties en leverde al de BWP sporthengsten: Quinn en Foncetti vd Heffinck. Senecio Z is een sportieve, rittige hengst die bij het springen veel kwaliteit toont!”
Kort en bondig omschreven zoals hij is, ook mede-eigenaar Niels Bruynseels en ruiter Jorik Vervoort zijn enthousiast over de kwaliteiten van deze hengst, we zijn dan ook blij dat we hem erbij hebben in ons gamma! We hopen dat jullie als fokkers dit talent ook kunnen waarderen!

United vd Heffinck: de springkwaliteiten van Chacco Blue en Quinn vd Heffinck

United, 1.71m - °2020, heeft zowel in de hengstencompetitie als de BWP zadelproef indruk gemaakt met zijn springkwaliteiten onder het zadel van Jelle Sappin! United is een grootramige correcte hengst die ook goed te rijden is, hij heeft heel wat in zijn mars. Zowel ruiter als fokker als eigenaar denken dat United zeker een paard is voor de toekomst. Zowel zijn moeder als grootmoeder springen of hebben ook 1.50m gesprongen.
Een hengst met een mooie toekomst voor zich!

Urano vd Posterie: het bloed van Kafka en Cooper in combinatie

Urano vd Posterie werd vorig jaar goedgekeurd voor het BWP, het is een rijtypische hengst en heeft dit ook bewezen door met de jonge ruiter Olivier Herman alle manches van de 4j hengstencompetitie foutloos af te leggen. Hij toonde zijn goede mentaliteit en slimheid op de hindernis en maakte een heel goede evolutie tijdens deze manches. Een sportieve hengst met een goede ingesteldheid waar we wellicht in de toekomst nog mooie dingen van zullen zien!

Uiteraard hebben we nog Karan vd Heffinck (Kannan x Baloubet) die dit jaar verder zal opgebouwd worden en nog in vers sperma beschikbaar is.
Foncetti vd Heffinck en andere bieden we aan in diepvriessperma aan interessante voorwaarden!
Voor meer info kan u altijd een kijkje nemen op onze website en bij vragen staan we jullie graag te woord en hopelijk tot binnenkort!

Van De Heffinck - Goeiingen 14 - Evergem                            WWW.VDHEFFINCK.BE
[email protected]