Jef Bouts wint de hoogste pony reeks in Overpelt

Eventing
31 mrt 2022
Door Horseman Kristof

Naast de reeksen voor paarden stonden er afgelopen weekend op de eventingwedstrijd in Overpelt ook rubrieken voor pony's op het programma. Het hoofdnummer werd er gewonnen door Jef Bouts!

In de hoogste klasse ‘reeks 5’ (C&D) voor de pony’s was de overwinning voor Jef Bouts (LRV Anzegem) met Imbra (v. Conway). Lisse Mertens (LRV Minderhout) reed naar plaats twee met Mojito (v. Berkhof’s Business)

Een goed gevulde reeks 4 (C&D) kreeg Nina Bushman (LRV Wuustwezel) met Bovenheigraaf’s Carlo (v. Molenaars Golden King) als winnaar. Lennert Dhondt (LRV Kerksken) reed Orchid’s Alexander naar zilver voor Xander Smet (LRV Kieldrecht) met Victor (v. Justice H.R.).

In reeks 2 (B-pony’s) was de zege voor Max Adriaensen (LRV Rijkevorsel) met Ten Ankers Freeanca (v. Vivienne’s Vision of Freedom). Winther Dierckx (LRV Moerzeke) reed naar plaats twee met Sumba van ’t Neerhof (v. Oxford van de Mispeleir) en Luna Peeters hield plaats drie in haar club Overpelt met Destiny.

Reeks 1 (A-pony’s) was een kolfje naar de hand van Margaux Timmers (LRV Waasmunster) met Sara. Winther Dierckx reed opnieuw naar plaats twee maar dan met Melody van ’t Peetershof. Lotte De Wannemaeker (LRV Brakel) pakte het brons.

In reeks 3 voor D-pony’s was er winst voor Sterre Leirs (LRV Zoersel) met Pepsi, Diede Callens (LRV Anzegem) met Bijoux en Wenke Pelgrims (LRV Kieldrecht) met Bonaventura’s Lois Lane. In reeks 3 voor C-pony’s was de overwinning voor Lotte Braekmans (LRV Lille) met Spirit.

Klik hier voor de resultaten 

Bron: 
LRV