Inschrijvingen voor het Open Vlaams BWP-veulenkampioenschap lopen tot 16 juni

Promo
08 jun 2019
Door Horseman Kristof

Ook dit jaar bied BWP gewest Zuid-Oost-Vlaanderen aan iedere fokker de kans om via hun deelname aan het Open Vlaams BWP-veulenkampioenschap van zaterdag 22 juni hun veulen(s) ook aan te bieden voor de Belgian Foal Auction! Diezelfde dag gaat trouwens in de voormiddag ook de gewestelijke merrieprijskamp door.

De Belgian Foal Auction gaat dit jaar door op zaterdag 10 augustus tijdens het internationaal driesterren concours en Landbouwbeurs Limagro in Sentower Park (Opglabbeek). Het veilingcomité zal alle aangeboden veulens komen inspecteren op de terreinen van KI Center EKWI in Vlierzele (all-weather piste van 60 x 30 meter en voldoende parkeergelegenheid).

Online inschrijven voor het veulenkampioenschap en aanmelden als kandidaat-veilingveulen kan t.e.m. 16 juni door te klikken op deze link.

Deelname aan het veulenkampioenschap is open voor alle springgerichte veulens uit eender welk warmbloedpaardenstamboek. Opgave selectie veiling is gratis!

Let wel, de Belgian Foal Auction selecteert veulens die bij geboorte BWP geregistreerd werden. Voor de site van de Belgian Foal Auction: klik hier.

Voor meer inlichtingen en inschrijven kan u eveneens contact opnemen via e-mail naar davy.moreels@skynet.be of bel naar 0478 / 58 44 31 (na 18 uur). Kaarten voor het eetfestijn kan u ook via deze weg bestellen (elke deelnemer krijgt trouwens één eetkaart gratis!).

BWP-veulens die na deelname minimum 75 procent behalen, zullen eveneens aangemeld kunnen worden voor de online BWP-veulenveuling van eind september. Het Open Vlaams BWP-veulenkampioenschap geldt ook als selectiemoment voor het Nationaal Kampioenschap BWP-eliteveulens van 7 september in Meerdonk.