Horse Auctions Europe: startpunt van kopen op veilingen

Fokkerij
14 apr 2021
Door Horseman Kristof

Online paardenveilingen waren er al voordat de Covid-19 uitbrak, maar feit is dat de online verkoop van paarden exponentieel is gegroeid het afgelopen jaar. Meerdere keren per week zijn er veilingen van sportpaarden, veulens en embryo’s, maar wanneer en waar?

Amazone en marketeer Wendy Scholten heeft www.horseauctions.eu gelanceerd om overzicht te bieden in de veilingwereld. Horse Auctions Europe kan als startpunt gezien worden van kopen op veilingen.

“Als marketeer van een aantal succesvolle veilingen maar ook als klant vind ik het buitengewoon interessant om te volgen hoe de veilingen gaan. Buitenlanders die niet naar Europa kunnen komen om paarden te zoeken, shoppen tegenwoordig volop achter de computer.  Ik neem zelf ook vaak een kijkje en heb al meerdere online aankopen gedaan, maar het is amper bij te houden wanneer de veilingen zijn. Ik miste een platform waarop je alle belangrijke veilingen in Europa kan vinden. Deze is er nu dus en ik kan je zeggen, de lijst is lang! En dan moeten heel veel veilingen hun datum nog bekend maken”, vertelt Wendy Scholten.

Wie Horse Auctions Europe volgt op Facebook en Instagram, ziet regelmatig posts en verhalen over komende en lopende veilingen. “Deze posts zijn gratis voor veilingorganisaties, net als een plekje op de veilingkalender. Er zijn natuurlijk wel diverse mogelijkheden om de veilingen extra onder de aandacht te brengen. Een rechtstreeks link naar de veilingcollectie of vakkundige promotie op Social Media om simpel duizenden mensen te bereiken en talrijke potentiële klanten naar de veilingwebsite te krijgen. Ik ben ervan overtuigd dat dit interessant gaat zijn voor veilingen en bezoekers”, vertelt ze.

Meer informatie:

www.horseauctions.eu

www.facebook.com/horseauctionseurope

www.instagram.com/horseauctions.eu

Bron: 
Persbericht Wendy Scholten