Flanders Free Jump van komende zaterdag is afgelast

Fokkerij
13 okt 2020
Door Horseman Kristof

De organisatie van de wedstrijd vrijspringen 'Flanders Free Jump' laat weten dat hun event van komende zaterdag niet zal kunnen doorgaan.

Met veel spijt in het hart hebben wij de beslissing genomen om onze '2020 Flanders Free Jump d.d. 17/10/2020' in Manège de la Rouge Croix te Moeskroen af te lasten.

Met reeds meer dan 100 inschrijvingen op de teller en nog 2 dagen inschrijvingstijd te gaan, ging deze editie ook ongetwijfeld een succes worden maar helaas besliste Covid 19 hier anders over.

De provincie Henegouwen besliste om geen bar- en cateringactiviteiten toe te laten en ook Vlaanderen heeft gisteren beslist dat indoorsporten (hier valt een binnenwedstrijd vrijspringen onder), waar de veiligheidsafstand van 1,5 meter niet bewaard kan worden, verboden worden voor iedereen boven 12 jaar. Op heden hebben wij nog geen toelating van de burgemeester van Moeskroen om ons even te laten doorgaan. 

Wellicht zullen de bovenstaande maatregelen nog verstrengd worden en zelfs met het in acht nemen van alle huidige veiligheidsmaatregelen, indien ons event kan doorgaan, lijkt het ons niet opportuun om deze wedstrijd te organiseren.

Moest het echter nog mogelijk zijn om op een later tijdstip een wedstrijd vrijspringen te organiseren, zal Leiestreek hier zeker het voortouw in nemen en alles op alles zetten om dit te verwezenlijken. Wij houden jullie hier zeker van op de hoogte.

Het betaalde inschrijvingsgeld zal in de eerstkomende werkdagen teruggestort worden op de bankrekening.

Hopend U te mogen begroeten op één van onze volgende events!

BWP Leiestreek

A passion for breeding.

Bron: 
Belgian Warmblood