Een paardenembryo verzekeren? Dat kan via Van Dessel!

Promo
19 jul 2022
Door Horseman Kristof

Het is allesbehalve eenvoudig om een verzekering af te sluiten voor een paardenembryo. Van Dessel is één van de weinige makelaars die mogelijk toch een oplossing kan bieden.

In het begin van het jaar breekt traditioneel een drukke periode aan voor fokkers van paarden. Met de verkoop van embryo’s is veel geld gemoeid, logisch dus dat de betrokken partijen zich goed willen verzekeren. Alleen is dat op de Belgische verzekeringsmarkt allesbehalve vanzelfsprekend.

Een paardenembryo is een zeer moeilijk verzekerbaar risico. Van Dessel is één van de weinige makelaars die mogelijk toch een oplossing kan bieden. In samenwerking met een gespecialiseerde verzekeraar bekijken wij of uw risico voldoet aan de voorwaarden om gedekt te worden via een embryoverzekering. Zo’n verzekering dekt het risico op overlijden van het ongeboren of pasgeboren veulen ten gevolge van ziekte en/of ongeval.

Heeft u interesse in de verzekering van paardenembryo’s? Neem dan gerust contact op met Patrick Van den Heuvel via 0479 24 68 41 of [email protected].