20 jaar Horseman Elite Auction

Promo
23 jul 2022
Door Horseman Kristof

Horseman Elite Auction viert haar twintigste (!) verjaardag op zaterdag  30 Juli 2022, tijdens de Horseman CSI 3*** en het BK 7 jarige springpaarden .

Het veilingteam presenteert u hiervoor met trots een schitterende collectie veulens, embryo’s en fokmerries!

Veilingen schieten de laatste jaren als paddenstoelen uit de grond maar er zijn er weinig die twintig jaar blijven bestaan. De Horseman Elite Auction is een blijver en dat kan enkel als je kwaliteit aanbiedt. Als je vertrouwen geeft en vertrouwen krijgt. Jaar na jaar. Editie na editie. Het grote aantal referenties in binnen- en buitenland is daar het beste bewijs van. Verschillende paarden die op het allerhoogste niveau springen vonden een nieuwe eigenaar op een van onze voorgaande edities:  Excenel V 1.60m , Mandato VD Neerheide 1.60m , Kannabis vd  Buxctale 1.60m , Eldorado V/h Vijverhof 1.60m,…. 

Uiteraard zouden twintig edities niet mogelijk zijn zonder u fokker, koper, sponsor en medewerker. Dankjewel voor uw engagement, voor uw vertrouwen, voor uw interesse. Elke keer opnieuw.

De basis van de Horseman Elite Auction blijft kwaliteit, die wij garanderen door onze strenge selectiecriteria.  Het is voor deze jubileumeditie niet anders. We hebben een uitzonderlijke collectie samengesteld bestaande uit goed gebouwde veulens met uitstraling en lef, geboren uit de best presterende moederlijnen, embryo’s met uitzonderlijke springgenen en fokmerries die u instant topfokproducten garanderen.

Laat u bekoren door onze exclusieve pareltjes en maak uw box(en) klaar voor uw toekomstige springkampioen(en)!

En kom na de veiling mee vieren op de Horseman Elite Auction Party!

Reserveer via deze site ook reeds uw Vip Tafel (https://horseman.auction/hospitality)

“The Best of Belgium, our promise”

Horseman Elite Auction

Ontdek de collectie via deze link.