Nieuws

Stoeterij Black Horses start met online veiling van dressuurpaarden

Dressuur
24 jun 2020
Door Horseman Kristof
“Op termijn wil ik al onze dressuurpaarden verkopen; de 24-jarige O.Bertje is de enige die zeker blijft, want dat heb ik destijds wijlen Huub van Helvoirt beloofd”, licht Jan Vink toe.

Voorbereidingen EK Dressuur Jeugd kunnen van start gaan

Dressuur
18 jun 2020
Door Horseman Kristof
Afgelopen week deelde FEI mee dat de FEI Dressage European Championships for Youth (U25, Young Riders, Juniors, Children en Pony’s) in 2020 kunnen doorgaan, en zullen plaatsvinden in Pilisjaszfalu (Hongarije) van 11 tot 27 augustus.

EK dressuur jeugd gaat dan toch door

Dressuur
11 jun 2020
Door Horseman Kristof
In tegenstelling tot eerdere berichten gaat het EK Dressuur voor de jeugd toch door. Het EK zal plaatsvinden van 11 tot en met 30 augustus in de regio van Boedapest (Hongarije).

Paardensport Vlaanderen pakt uit met wedstrijdgerichte trainingsdagen dressuur

Dressuur
29 mei 2020
Door Horseman Kristof
Nu we terug met maximaal 20 personen samen mogen sporten en het toegestaan is om paarden te vervoeren voor trainingsdoeleinden, gaan we opnieuw van start met onze welbekende wedstrijdgerichte trainingsdagen!

Interprovinciaal Kampioenschap en Youngsters Cup dressuur uitgesteld naar 2021

Dressuur
20 mei 2020
Door Horseman Kristof
In samenspraak met de provinciales en de organiserende provinciale KR heeft de dressuurcommissie van Paardensport Vlaanderen beslist om het jaarlijks terugkerende Interprovinciaal Kampioenschap en de finale van de Youngsters Cup uit te stellen naar 2021.

Belgisch Paradressage team was te gast bij SportNu

Dressuur
12 mei 2020
Door Horseman Kristof
Gastheer Tom Coninx had er een gesprek met teamruiters Michele George, Manon Claeys en Kevin Van Ham.

Nieuwe datum voor WK jonge dressuurpaarden

Dressuur
05 mei 2020
Door Horseman Kristof
De internationale FEI kalender begint intussen ook wat vorm te krijgen na de vele afgelastingen. Zo is er een nieuwe datum gevonden om dit jaar nog het Wereldkampioenschap jonge dressuurpaarden te organiseren.

Belgische selectie WK Verden staat 'on hold'

Dressuur
24 apr 2020
Door Horseman Kristof
Door de huidige ontwikkelingen omtrent de wereldwijde COVID-19 maatregelen heeft de KBRSF-werkgroep Jonge Dressuurpaarden beslist de selecties voor het “World Breeding Championship For Young Dressage Horses”, dat zou plaatsvinden in Verden, voorlopig on hold te plaatsen.

Belgische Kampioenschappen Dressuur worden verplaatst

Dressuur
07 apr 2020
Door Horseman Kristof
Begin dit jaar werd bekend gemaakt dat Belgium Dressage Events de organisatie van het Belgische Kampioenschappen Dressuur gaat overnemen. Niet alleen werd hiermee het evenement...

Jonge talentvolle hengst J'aime Chagall is onverwachts overleden

Dressuur
28 mrt 2020
Door Horseman Kristof
Het team van de Begijnhoeve laat vanavond op hun sociale media weten dat de 6-jarige hengst J'aime Chagall plotseling is overleden. De 6-jarige zoon van Chagall is vanochtend in...

Pagina's