Woning met stallingen en vergunning tot nieuwbouwproject via Hippique.Immo te koop in Peer

Promo
03 jul 2024
Door Horseman Kristof

Ontdek deze unieke eigendom met ruime woning, stalgebouwen en weides en met een nieuwbouwvergunning voor een hippisch complex, gelegen op een uitgestrekt terrein van 4 hectare in een prachtig groene en rustige omgeving. U vindt deze eigendom in Peer, op een afstand van maximaal 1 uur rijden van tal van grote hippische complexen zoals Sentower Park, Peelbergen, Azelhof en vele andere trainingsfaciliteiten en deze bevindt zich hierdoor midden in het hippisch centrum van Europa.

Deze eigendom omvat een woning met een ruime keuken met aansluitende woonkamer, 7 slaapkamers, 2 mooie badkamers, en verder is er een royale stalling met opslag aanwezig met in hout omheinde weides voor paarden. Hierdoor biedt dit pand niet alleen een comfortabele huisvesting voor een groot gezin, maar ook voldoende onderdak voor paarden .
Er werd recent een omgevingsvergunning afgeleverd voor een nieuwbouwproject voor een complete paardenaccommodatie, omvattende een binnenpiste (30m x 41m), een buitenpiste (32m x 52m) en maar liefst 25 paardenboxen (3,5m x 3,5m), waardoor deze locatie kan uitgroeien tot een prachtig hippisch complex op een unieke locatie, geschikt voor de professionele paardenliefhebber.

Een leuke eigendom met mogelijkheid voor een nieuwbouw hippisch complex!

Klik hier voor meer informatie.