Winst voor Hanne Mertens en Wim Aegten in Kronenberg

Jumping
13 aug 2022
Door Horseman Kristof

Hanne Mertens en Wim Aegten hebben gewonnen op de Pro Tour in het Nederlandse Kronenberg.

Wim Aegten won de reeks voor 7-jarigen met Tofino AZ (v. Tsar Hero). Voor Catherine Gustin en Darling des Bruyeres (v. Diamant de Semilly) was er een vierde plaats. Zij deden één plaats beter dan Eline Goethals en Konita HX (v. Vingino). Bij de 6-jarigen was er een vierde plaats voor Senne Thomas en Qupido vd Grote Haart (v. Tangelo van de Zuuthoeve). Thibault Vermeulen reed Queverte Ferann (v. Elvis Ter Putte) naar een vijfde plaats. De reeks voor 5-jarigen leverde een tweede plek op voor Gustin met Little Girl du Vent (v. Kannan). Geoffrey Cobbaut klasseerde zich op plaatsen drie en vijf met Red Star (v. Magic) en Roman (v. Aganix du Seigneur).

Hanne Mertens pakte de overwinning in een 1m20 rubriek met Jessy Belle de Muze (v. Denzel van 't Meulenhof).  Vermeulen eindigde op een derde plaats met Boy's Pitou Ferann (v. Boyfriend du Seigneur).

Na winst op donderdag was er dit keer een tweede plaats voor Geoffrey Cobbaut in het hoofdnummer van vrijdag. Met Lambada (v. Edjaz van 't Merelsnest) sprong hij naar een tweede plaats. Mertens en Mochito van de Mishagen (v. Emerald) zagen we terug op een vierde plaats. 

Klik hier voor de uitslagen.