Vigo d'Arsouilles dochter Rihanna van de Zandhoeve is veilingtopper Horse Auction Belgium

Fokkerij
04 mrt 2021
Door Horseman Kristof

Nogmaals willen we beginnen met al onze klanten, eigenaars en ons super team te bedanken om van deze diamond edition een succes te maken.

Voor de eerste keer hebben we een online veiling gedaan van gereden paarden, en het antwoord van de hippische wereld was fantastisch.

We zijn enorm blij dat we elke editie meer en meer klanten hebben van elk werelddeel. De gemiddelde prijs van deze veiling was 27.150 €. Onze veilingtopper was de mooie en getalenteerde Rihanna van de Zandhoeve (Vigo d'Arsouilles x Nonstop) die verkocht werd voor 36.000 €. Zij zal haar carrière verder zetten in de USA, samen met Mighty Cornentinus die ook naar de USA werd verkocht voor 34.000€. My Harley, een getalenteerde ruin, zal zijn sportcarrière verderzetten in Duitsland. Andere paarden werden verkocht naar Hongarije, UK, Zweden, Polen en België.

Met veel enthousiasme kijken we uit naar onze volgende online veiling van 12 t.e.m. 15 maart. Tijdens deze veiling zullen we 2,3 en 4-jarige getalenteerde paarden verkopen.

We hopen dat jullie er weer bij zijn op onze volgende veiling en investeren in de toekomst van de hippische sport!

 

 

Bron: 
Persbericht Horse Auction Belgium