Verkoop meer paarden door Hippomundo.com

Promo
19 aug 2020
Door Horseman Kristof

Hippomundo heeft een nieuwe service gelanceerd voor zijn abonnees. En het moet gezegd, het is inderdaad een service die loont en waarmee vele eigenaars veel meer paarden zullen verkopen. Dit door het aanmaken van een ‘Eigenaars pagina’ op Hippomundo.  Hierdoor kunnen de potentiële kopers (Hippomundo heeft meer dan 80.000 maandelijkse bezoekers uit heel de wereld) de eigenaar van een paard dat hen interesseert, veel gemakkelijker contacteren.

Tegenwoordig worden meer en meer paarden online verkocht via veilingen. Maar de meeste paarden worden nog altijd onderhands verkocht. Potentiële kopers laten hun oog vallen op paarden die ze live zien springen of via diverse kanalen zoals ClipMyHorse TV,  Grand Prix TV,  FEI TV… Als een paard hun aandacht trekt, zoeken ze vervolgens het paard op in de Hippomundo-database om meer te weten te komen over de sportresultaten of de pedigree van het paard. Voor dergelijke potentiële kopers is het echter niet evident om de eigenaar van het paard te contacteren omdat hij gewoonweg niet gekend is of er geen contactgegevens beschikbaar zijn. Vandaar dat Hippomundo nu speciaal voor die eigenaars een contactpagina gelanceerd heeft.

Een contactpagina aanmaken als eigenaar is heel gemakkelijk en deze nieuwe service wordt bovendien zonder meerkost aangeboden aan alle leden van Hippomundo met een PRO abonnement.

Overal waar de paarden van een eigenaar met een contactpagina opduiken op Hippomundo (in pedigrees, resultaten, rankings enz…), zal een oranje symbooltje voor de naam van het paard staan. Het oranje symbooltje maakt de potentiële koper duidelijk dat men de eigenaar kan contacteren. De rest is handel tussen de eigenaar en de koper en daar komt Hippomundo niet in tussen.

Klik hier voor meer informatie.