Tweede editie van de Belgian Youngster Trials Auction

Promo
17 nov 2019
Door Horseman Kristof

De tweede editie van de Belgian Youngster Trials staat voor de deur! Vanaf aanstaande vrijdag tot en met maandagavond 25 november passeren er 14 jonge paarden de virtuele hamer van ET Auction.

Een mooie collectie van achttienmaanders, 2-jarigen en een driejarige merrie, allen zijn ze geselecteerd tijdens de grootste vrijspring wedstrijd van België, in waarschijnlijk de beste fokregio ter wereld!

Remember van’t Kieveld – Tweejarige zoon van Falaise de Muze uit de moederlijn van 160 paarden Amour du Bois (rider Rodrigo Almeida), Eclips (rider Piet Raijmakers Jr.), Goldfinger vd Hengstenpoel en Kynai van den Hengstenpoel.

Qitana ter Elzen - De fokkers van Aken winnaar GAZELLE deden het opnieuw! Een prachtige merrie van Jilbert van’t Ruytershof uit Heartbreaker.

Siska Kouterhof Z -  Dochter van Satisfaction FRH en Flipper d’Elle uit de topsport familie van de Grand Prix paarden Mill Creeks Sweet Dream (rider Yann Candele), Eclips van het Kouterhof (Hassan Jabri) en El Santo (Artemus de Almeida).

Riley Prinseveld DSC -  Mooie merrie, gefokt uit de combinatie van Harley VDL en Stakkato uit de familie van de 145 paarden HH GypsyCandy Girl en Calry 10. Ook de goedgekeurde hengsten Stakko en Chaska II komen uit deze moederlijn.

Domingo van’t Laar Z – Zoon van Dominator 2000 Z uit de beloftevolle moeder New Star van’t Laar (v. Calido II). Uit de moederlijn van AnitaContact vd HeffinckClintonCodex 222 en Boris vh Kluizenbos.

Neem een kijkje op de website van www.et-auction.com en ontdek de gehele collectie!

Alle paarden hebben een uitgebreide vet check ondergaan (x-rays) en zijn gekeurd door Dr. Wouter Dierickx en het Team van ET Auction. Voor rapporten, x-rays en meer informatie: wouter_dierickx@hotmail.com of info@et-auction.com.