Toveks Mary Lou neemt de nummer één positie van Tobago Z over

Fokkerij
10 jul 2019
Door Horseman Kristof

De nieuwste WBFSH ranking brengt heel wat wijzigingen met zich mee! Al weet het KWPN wel haar nummer één positie te behouden!

KWPN staat ook deze maand bovenaan in de ranking voor stamboeken (jumping). Op de tweede plaats zien we Westfalen en de derde plek is voor Zangersheide. BWP volgt op de vierde plaats, sBs staat deze maand op de zevende plek.

Op de individuele ranking is Tobago Z (v. Tangelo van de Zuuthoeve) niet langer de nummer één. De hengst van Stephex zakt naar de zevende plaats. De nieuwe nummer één is Toveks Mary Lou (v. Montender) van Henrik von Eckermann. De KWPN merrie Dana Blue (v. Mr. Blue) van Maikel van der Vleuten staat op de tweede plaats. Op de derde plaats zien we Lucifer V (v. Lord Pezi).

Zangersheide heeft naast Tobago Z ook nog Landriano Z (v. Lawito) in de top tien staan, meer bepaald op de achtste plaats.
De BWP merrie Gancia de Muze (v. Malito de Reve) staat op een tiende plaats. Niels Bruynseels levert niet alleen het beste BWP paard, met Delux van T&L (v. Toulon) zorgt hij ook voor de beste sBs'er (20ste).

Klik hier voor de volledige ranking.