Top vijf plaats voor Chloe Raty en Olivia Lambotte bij De Peelbergen

Eventing
11 aug 2020
Door Horseman Kristof

De voorbije dagen waren verschillende Belgische eventingruiters aan het werk op de "Dutch Open Eventing" in het Nederlandse Kronenberg.

Naast de sterke prestaties van Lara de Liedekerke - Meier en Karin Donckers in de CCI3*-S competitie waren er ook enkele Belgische klasseringen in de andere reeksen.

Zo behaalde meervoudig Belgisch jeugdkampioen Jarno Verwimp een zestiende plaats in de CCI2*-S section 2 reeks. Hij rekende hiervoor op Vigo's Flip de Muze Z. Het duo deed één plaats beter dan Tine Magnus en Champagne Pia Z. Met Dia van het Lichterveld Z eindigde Magnus op een negentiende plaats.

De CCI2*-S section 1 reeks leverde een vierde plaats op voor Chloe Raty en Ambassadeur d'Oc. Karin Donckers en Hamilton eindigden op een tiende plaats. Voor Geert Adriaensen was er met Darius de Bas een vijftiende plaats. Allisa De Baets (Juorum van 't Welthof), Anne Van Dijck (Cooley Earl) en Celine De Cabooter (Goteus S) namen plaatsen achttien, negentien en twintig voor hun rekening.

Olivia Lambotte behaalde in de CCI1*-Intro reeks een derde plaats met Clyde de Lux. Vincent Martens reed Olympics Eis VM naar een twaalfde plaats.

Klik hier voor de uitslagen.