Top tien klassering voor Gilles Thomas in openingsrubriek Barcelona

Jumping
29 sep 2022
Door Horseman Kristof

Bij zijn debuut op de piste van de Real Club de Polo de Barcelona heeft Gilles Thomas meteen een top tien plaats behaald in de openingsrubriek van de CSIO5* competitie.

Twee rubrieken staan er in Barcelona vandaag op het programma, waarvan de belangrijkste deze namiddag is, dan volgt de kwalificatie voor de super finale van de Nations Cup op zondagnamiddag.

Vooraf werd er een 1m45 rubriek afgewerkt en die leverde een overwinning op voor Maikel van der Vleuten en de BWP'er Kamara van 't Heike (v. Epleaser van 't Heike). De top drie ging trouwens volledig naar BWP met op een tweede plek Horatio van Erpekom (v. Kannan) en Rebecca McGoldrick. Mademoiselle-A (v. Corland) en Beth Underhill eindigden op een derde plaats.

Gilles Thomas reed de Zangersheide hengst Feromas van Beek Z (v. Fantomas de Muze) naar een tiende plaats. Zij deden twee plaatsen beter dan Gregory Wathelet en Cayadix Hero Z (v. Candece van 't Gelutt Z). Cayadix werd tot voor kort uitgebracht door Hannes Symons. Het fokproduct van Luc Henry is een zoon van de Grand Prix merrie Ayade de Septon Et HDC.

Klik hier voor de uitslag.