Thibault Philippaerts wint opnieuw met Lucky Luke de Goedereede

Jumping
20 feb 2020
Door Horseman Kristof

Voor de tweede week op rij hebben Thibault Philippaerts en de BWP ruin Lucky Luke de Goedereede een overwinning behaald op de "MET" in het Spaanse Oliva!

Met de zoon van Numero Uno sprong Philippaerts in de 1m40 rubriek naar de overwinning. Philippaerts werd ook nog derde met Glassgo du Beaupre (v. Qody de Saint-Aubert). Virginie Thonon (Griet) en Jerome Guery (Eldorado Wp Z) namen plaatsen vier en vijf voor hun rekening. Vincent Lambrecht en Double O Seven PL klasseerden zich op de zesde plaats.

Over een hoogte van 1m35 was er een derde plaats voor Loris Berrittella en Fringant du Calvaire (v. Qody de Saint Aubert). Stoeterij Dorperheide ruiter Stijn Timmerman behaalde een vijfde plaats met Miss Marple, een dochter van Ugano Sitte. Guery zagen we terug op de zesde plaats met Galiano des Fourches, eveneens een nakomeling van Ugano Sitte. 

De finale voor 7-jarigen werd gewonnen door Harold Boisset en de Zangersheide merrie Dolores CK z (v. Tialoc M) van fokker Kristof Ceulemans. Fabienne Daigneux-Lange werd tweede met Belle Fee Sauveniere Z (v. Bamiro). 

Klik hier voor de uitslagen.