Stud 111 investeert in Commander HK Z van Halkin Stables

Transfer
15 jan 2021
Door Horseman Kristof

Stud 111 is verheugd aan te kondigen dat wij onze samenwerking met Halkin Stables hebben uitgebreid en mede-eigenaar geworden zijn in de BWP gekeurde hengst Commander HK Z van fokkers Tim van Hal en Olivia Kinneson.

Victor Theeuwes: “De 5 jarige bloed gemaakte hengst van Comme Il Faut uit een 1.50 Emerald merrie viel ons reeds op tijdens de BWP keuring en onder de man bevestigde hij keer op keer zijn springkwaliteiten. Na ook veulens van hem gezien te hebben waren we bij Stud 111 overtuigd dat we hiermede een hengst binnen halen die zowel op sport gebied als in de fokkerij een grote aanwinst zal zijn voor onze eigen fokkerij als ook voor onze partner fokkers”.

Tim van Hal: “Dit najaar hebben we besloten naar een partner op zoek te gaan waar we onze hengst nog meer kansen konden geven in zowel de fokkerij als de sport. Na enkele succesvolle samenwerkingen met Stud 111 hadden we een goed gevoel dat hij hier voor beide in goede handen is en kijken we enthousiast uit naar de verdere ontwikkeling van onze hengst.”

Joe Clee heeft de teugels van Commander HK Z reeds overgenomen en zal te zien op de komende PAVO Hengstencompetitie.

Commander HK Z zal dit seizoen beschikbaar zijn voor de fokkerij met vers sperma. Voor meer informatie kunt U terecht bij Tim van Hal 0477-33.61.48 en Stijn Vandesteene 0477-24.27.47

Bron: 
Persbericht Stud 111