Stoeterij Van De Heffinck neemt afscheid van Libelle en Charisto

Transfer
07 jul 2021
Door Horseman Kristof

Stoeterij Van De Heffinck heeft de verkoop aangekondigd van Libelle vd Heffinck en hun jonge talentvolle hengst Charisto vd Heffinck.

Libelle vd heffinck, de ondertussen 10 jarige merrie van Cooper van de Heffinck x Diamant de Semilly, dewelke een halfzus is van BWP Elite hengst Kafka van de Heffinck, heeft met Niels Bruynseels enkele mooie resultaten behaald op 1.50m niveau, laatst nog in Saint-tropez. Deze prestaties bleven niet onopgemerkt voor een Oostenrijkse amazone die haar nu verder zal uitbrengen in de sport. We wensen haar veel succes met deze fantastische merrie! We hebben nog enkele nakomelingen van Libelle en verzekeren zo de genen van deze familie in onze stal voor fokkerij en sport. 

Ook Charisto verhuist naar een andere eigenaar. De Holsteinse en BWP gekeurde hengst Charisto viel op door zijn chique type, zijn lossigheid in zijn lichaam en uiteraard kwaliteit op de sprong. Deze zoon van Casall is bovendien heel gemakkelijk te rijden, hij verhuist naar USA om daar zijn carrière verder te zetten. We zijn blij deze zoon van Casall toch 2 jaar op stal gehad te hebben voor de fokkerij. We hebben mooie en veelbelovende nakomelingen en uiteraard nog diepvriessperma beschikbaar.

Bron: 
Van De Heffinck