Stijn Rombouts wint de finale van de SBB competitie bij de 6-jarigen

Dressuur
05 okt 2020
Door Horseman Kristof

Afgelopen zondag werd niet enkel het Nationaal LRV-Kampioenschap Dressuur verreden, maar ook de Finales van de SBB-Competitie voor Jonge Dressuurpaarden.

Bij de zesjarigen gaat de titel naar Stijn Rombouts en Joy (v. Negro) van LRV Sint Lenaarts. Het zilver is voor Xanthe De Backer en Obi Van De Litzemaere (v. Bordeaux) van LRV Broechem en het brons voor Sarah Luck en Oh So Special Van Het Molenzicht (v. Bailamos Biolley) van LRV Turnhout.

Bij de vijfjarigen gaat de overwinning naar Celine Swinnen en Kazzburga (v. Glamourdale) van LRV Hechtel-Eksel. Zij wordt gevolgd door Marijke Bax en Joberlina Van De Kapel (v. Understone Van De Kapel) van LRV Wortel op plaats 2 en Christoph Kreutziger en Diacontino C&T (v. Diacontinus) van LRV Lippelo op plaats 3.

De eerste plaats bij de vierjarigen is voor Sakina Van Dijck en Querido Del Amor (v. Lord Leatherdale) van LRV Morkhoven. De tweede plaats is voor Karel Michiels en Finally (v. First Ampere) van LRV Appels en de derde plaats is voor Evelien Neven en Leche Svb (v. Geniaal) van LRV Zoutleeuw.

Bron: 
LRV