Start to Cross als voorbereiding op seizoen 2020

Eventing
05 jun 2020
Door Horseman Kristof

Na het positieve nieuws van de Nationale Veiligheidsraad, hoopt de eventingcommissie van Paardensport Vlaanderen dat we snel meer duidelijkheid hebben over hoe we wedstrijden kunnen organiseren vanaf juli.

Om onze ruiters de kans te geven om zich voor te bereiden op deze wedstrijden, organiseert Vlaamse eventingcommissie terug enkele Start to Cross trainingsdagen. Deze stages worden georganiseerd voor ruiters op het niveau 80, 90 en 100 cm.

De eerste Start to Cross gaat door op zaterdag 13 juni op de terreinen van de Blauwe Zaal in Sint-Kruis Brugge. De trainingsdag gaat door onder leiding van internationaal eventingruiter Rik Geirnaert.
Meer informatie over de eerste stage, kostprijs en hoe in te schrijven, kan je HIER terugvinden.

De tweede trainingsdag zal worden gegeven door internationaal eventingruiter Giel Vanhouche. Deze Start to Cross zal gehouden worden op zaterdag 20 juni op de terreinen van de Blauwbossenruiters in Minderhout.
Meer informatie over deze stage, kostprijs en hoe in te schrijven kan je HIER terugvinden.

Achter de schermen werkt de eventingcommissie van Paardensport Vlaanderen hard aan het bouwen van een nieuwe kalender voor het seizoen 2020. Dit is niet mogelijk zonder onze organisatoren en we bekijken daarom op welke manieren we hen zo goed als mogelijk kunnen ondersteunen. Later meer hierover.

Bron: 
Paardensport Vlaanderen