Queens Cup en ponyproeven op "Jump with Friends"

Promo
05 jun 2019
Door Horseman Kristof

Tijdens de tweede editie van "Jump with Friends" bij Stoeterij Mivaro in Dilbeek staan er van vrijdag 14 tot zondag 16 juni verschillende showproeven op het programma!

Op vrijdagavond 14 juni is er een Queens Cup die openstaat voor iedereen. Amazones zullen in deze 1m05 hoge Queens Cup tegen elkaar strijden om die felbegeerde kroon. Een licentie is niet nodig om deel te nemen. De amazones kunnen met maximum twee paarden deelnemen. Voor elke amazone is er een prijs voorzien.

Zaterdagavond 15 juni staat alles in het teken van de "toekomst" van de paardenwerking. Eerst is er het kruisjes springen waar de meeste ruiters hun allereerste parcours springen. Deze deelnemers krijgen allemaal een prachtige beker in ontvangst.

Aansluitend is er een pony speed competitie op een hoogte van 80 cm. De ponyteams bestaan uit twee ruiters en het team met de snelste tijd wint deze proef. Een ruiter mag in meerdere teams zitten, maar dan wel met een andere pony. Ook in deze reeks is er voor elke ponyruiter een prijs.

Inschrijven kan via jumpwithfriends1@gmail.com - Deelname aan het kruisjes springen is gratis, bij de andere showproeven betaal je 15 euro inschrijvingsgeld.