Quality Stud Auction – End Of Business veiling

Promo
26 sep 2023
Door Horseman Kristof

Aan alle goede dingen komt een einde, en als we het over Quality Stud hebben, hebben we het over iets echt uitzonderlijks. De stoeterij van Koen Terryn, genesteld op 24 hectare hoogwaardige biologische weiden in het hart van de rustige Belgische polder, heeft besloten om een nieuwe weg in te slaan.

Daarom zijn we verheugd om u de volledige collectie te presenteren, allemaal met Black-Type stambomen (wat een niveau van +1,45 m betekent) van deze echte traditionele fokkerij. De veiling loopt van 24 tot 26 september op Equinia.com.

Door één (of meerdere) van deze paarden naar je stal te brengen, waan je je zeker in de zevende hemel!

Een snelle blik op deze prestigieuze veiling onthult dat het alles biedt wat een fokker wil: KAPRI QUALITY, de prachtige Quidam De Revel merrie geboren uit de volle zus van ARKO III. KAPRI QUALITY is drachtig van I'm Special De Muze en is de moeder van Indian Quality Z, die uitkomt op CSI 1.60 niveau. Ze is ook de moeder van ons volgende veilingpaard, SANDRI QUALITY (I'm Special De Muze x Quidam De Revel), die een VOLLE ZUSTER is van Indian Quality Z (CSI 1.60). SANDRI QUALITY is drachtig van Aganix Du Seigneur.

We presenteren ook CASELL QUALITY3/4 zus van CASALL ASK, een prachtige donkerbruine fokmerrie van de beroemde Caretino x Con Air, drachtig van Emerald Van 't Ruytershof. Casell Quality zelf is de moeder van OPIUM QUALITY, die op CSI 1.50 niveau heeft gesprongen.

De sierlijke schimmelmerrie ZOE QUALITYdrachtig van Dominator 2000 Z, deed zelf mee op het 1.45m niveau en is de moeder van de prestatiepaarden GABRIELLA (CSI 1.50) en HANNAH ZOE QUALITY (CSI 1.45).

Wat schuilt er in in een naam? Wanneer we U-CHARME (Casall x Cantus) uitspreken, zijn we zeker gecharmeerd omdat ze de moeder is van 5 paarden met Black Type (+1.45 m). Je hebt nu de mogelijkheid om een merrieveulen van de beroemde CHACCO BLUE te kopen, evenals een embryo geïmplanteerd door Chacco Blue uit deze merrie.

Verder presenteren we nog de prachtige Zangersheide gekeurde hengst, Baltic De La Vie, een Baloubet De Rouet zoon uit een moederlijn die niet minder dan 26 sportpaarden gaf niveau 1.45-1.60m.

Deze veiling mag dan wel End of Business noemen, maar kan zeker een nieuw begin betekenen voor ambitieuze fokker!

Om alle details van deze ZEER SPECIALE COLLECTIE te ontdekken, kunt u zich registreren op EQUINIA.COM.