Prachtig gelegen villa op een uniek perceel van ca. 2,2ha te koop via Hippique.Immo

Promo
07 jun 2023
Door Horseman Kristof

Deze schitterende eigendom is gelegen te Diepenbeek. De villa ligt op enkele minuten van de E313, wat voor een goede verbinding met Brussel en Antwerpen zorgt. Maar ook is de Limburgse Noord-Zuidverbinding vlakbij! De eigendom dateert van 1951, maar werd grondig gerenoveerd in 1995 en door de jaren heen erg goed onderhouden. Zo werd er nog een woongedeelte toegevoegd aan de woning in 2014. 

Wanneer u de woning betreedt, komt u terecht in een ruime inkomhal met gastentoilet en vestiaire. Via de hal komt u terecht in de riante woonkamer met aansluitend de bureauruimte. Verder is er op het gelijkvloers een hyper-geïnstalleerde keuken terug te vinden met een ruime koelcel en eetruimte. Deze keuken geeft ook toegang naar de bijkamer, waar nu de was en de plas gebeurd. Doorheen de gehele woning is er een ruim en lichtrijk gevoel door de grote raampartijen. Aangezien er een groot overdekt terras werd voorzien, waar opnieuw licht centraal stond, kan u zowel binnen -als buitenshuis genieten. 

Uitzonderlijk aan deze eigendom is dat er in 2014 een extra woongedeelte werd voorzien, zo is kangoeroewonen mogelijk. Deze wooneenheid is wederom voorzien van alle nodige luxe; een badkamer met ruime inloopdouche, leefruimte, toilet, slaapkamer en keuken. 

Op de eerste verdieping bevindt zich de masterbedroom met ensuite badkamer en dressing. Verder vinden we er nog een ruime kamer terug, die momenteel dienst doet als leesruimte. Via de trappenhal komen we terecht op de tweede verdieping. Hier vinden we nog een ruime slaapkamer met toilet terug. Er bestaat de mogelijkheid om ook hier nog een badkamer te voorzien. 

Naast dit alles heeft deze woning nog veel meer te bieden. In de tuin vinden we een riante, laat ons zeggen, gigantische zwemvijver terug. Er werd een constructie aan de zwemvijver voorzien, zodat u zelf op vakantie kan gaan zonder het perceel te verlaten. Deze constructie omvat een echt woongedeelte, waar u of enkele gasten zich op vakantie kunnen wanen. 

Er is verder nog een bijgebouw wat ideaal is voor het houden van dieren of voor de semi-professionele hobbyklusser. Het perceel is volledig omheind, verlicht en toegankelijk via een mooie automatische toegangspoort. Hierdoor wordt uw privacy absoluut gegarandeerd.

Deze woning is een absolute must voor elke dierenliefhebber of iemand die houdt van rust, privacy of een grote tuin.

Klik hier voor meer informatie.