Paardentandarts Tim Lagrou: "Een gezonde mond zorgt voor een gezond paard"

Promo
02 jun 2020
Door Horseman Kristof

Het gebit van ons kostbare paard werd in het verleden vaak verwaarloosd. Gelukkig is hier een positieve verandering in gekomen en behoort dit nu tot de algemene en essentiële verzorging van ons paard of pony.

Wie wil er immers nu niet dat onze dieren stralen en gelukkig zijn?

Een jaarlijkse controle en behandeling kan uiteindelijk 101 ernstige problemen vermijden. Aangenamer om mee te rijden, makkelijker in omgang, maar ook goedkoper in onderhoud op termijn zijn hier enkele voorbeelden van.

Tim Lagrou bezit dan ook een uitstekende Curriculum Vitae

Niet enkel op papier, maar ook de eigenschappen gepassioneerd, gedrevenheid en met een warm hart voor dieren resulteert dit in een uitstekende combinatie. Tim Lagrou heeft zijn studies met glans afgerond in West Sussex, Engeland. Griet Eylenbosch en één van de meest gerespecteerde equine dentist ter wereld Dr. Chris Warren waren de leermeesters van Tim. Samen hebben ze cases behandeld bij o.a. Scott Brash en Shane Breen! Tim is als eerste en enige paardentandarts van België officieel opgenomen bij het WWAED ofwel World Wide Association of Equine Dentistry.

Een befaamd palmares voor deze jonge, getalenteerde man die zich constant blijft bijscholen. Wij verwachten alvast een succesvolle carrière!

Tim Lagrou werkt ook op zondag. Een totale analyse en behandeling bedraagt €70/paard met mogelijke prijsafspraken bij meer te behandelende paarden.

Meer info kan je terugvinden op zijn website: www.paardentandartstim.com