Oliver Sels wint het hoofdnummer in Merksplas

Eventing
13 okt 2021
Door Horseman Kristof

Naast de reeksen voor paarden werden er op de eventingwedstrijd van LRV Merksplas ook afzonderlijke ponyrubrieken afgewerkt.

In Reeks 5 bij de pony’s was er goud voor Oliver Sels van LRV Zoersel met Kyris van Orchid’s (v. Kanshebber) na een sterke dressuurproef en een foutloze cross en foutloos springparcours. Eline Verhoeven (LRV Merksplas) en haar Tucker reden naar de tweede plaats voor Hortence De Cleene (LRV Kallo) met Shanouk.

In reeks 4 ging de eerste plaats naar Kato Van Elsen (LRV Herenthout) met Quepassa van de Risten. Xander Smet (LRV Kieldrecht – Vrasene) en Victor reden naar plaats twee, voor Renée Van Mieghem (LRV Sint-Gillis-Waas) met Picasso Drum vh Juxschot.

In reeks drie waren er overwinningen voor Maya Kinable (LRV Genk) met Wannes, Kato Wijndaele (LRV Kerksken) met Joly’s Loreke, Floor De Witte (LRV Lokeren Heiende) met Chilli Pepper en Charlotte Godrie (LRV Broechem) met Ratina.

In reeks 2 was er goud voor Max Adriaensen (LRV Rijkevorsel) met Ten Ankers Freeanca. Lieselot Kooremans (LRV Merksplas) reed met Rocky naar de tweede plaats, voor Améline Van Gompel (LRV Zoersel) met Parmante.

In reeks 1 ging de zege naar Yana Vissers (LRV Arendonk) met haar pony Toontje. Marie Wijndaele (LRV Kerksken) pakte zilver met Tweety. Brons ging naar Annelien D’hooghe (LRV Opwiijk) met Suzy Q.

Bron: 
LRV