Mithras de Regor wint de Youngster Tour in Bonheiden

Jumping
11 jul 2019
Door Horseman Kristof

In Bonheiden is de internationale competitie vandaag begonnen met de Youngster Tour! De jonge paarden verschenen er aan de start in aparte proeven voor 5-, 6- en 7-jarigen!

Geen Beker van België deze week voor Mithras de Regor (v. Elvis ter Putte) in Hulsterlo bij de 7-jarigen. Hij komt in Bonheiden aan de start met zijn vertrouwde ruiter Guy Beyers. Het duo won er vanmiddag meteen de reeks voor 7-jarigen. De voor BWP goedgekeurde hengst was bijna twee seconden sneller dan Odile Gierech en Geisha des Sequoias (v. Bamako de Muze). Voor Jeroen De Winter en de BWP hengst Mugano van Klapscheut (v. Ugano Sitte) was er een vierde plaats. Brenda Vermeiren (Mochito van de Mishagen, v. Emerald) en Simon Prouvé (Milow Prova, v. Nabab de Reve) namen plaatsen zes en zeven voor hun rekening.

Bij de 6-jarigen won Maxime Harmegnies met de BWP merrie Nina vh Scheefkasteel (v. Numero Uno). Ugo Berritella (Sceska Et de la Falize Z, v. Hunters Scendix) en Mike van Belle (Zarco di Arezzo Z, v. Zandor Z) behaalden een derde en vierde plaats.

Jeroen De Winter zette bij de 5-jarigen de beste Belgische prestatie neer door vierde te worden met de BWP hengst Omano BC (v. Cumano).

Klik hier voor de uitslagen.