Luxueuze nieuwbouwwoning met 5 paardenstallen en buitenpiste te Moerbeke

Promo
14 okt 2020
Door Horseman Kristof

HippoHomes verkoopt een luxueuze nieuwbouwwoning met 5 paardenstallen en buitenpiste te Moerbeke.

Deze eigendom is gelegen te Moerbeke, een gemeente centraal tussen Antwerpen en Gent en makkelijk bereikbaar via de E34. 

De eigendom bevindt zich op een perceel ca. 3500m2 en bevat een moderne, luxueus afgewerkte woning (2017) met 3 slaapkamers, 2 badkamers, bureel, een stalgebouw ingericht met 5 paardenstallen en voldoende opslag, een buitenpiste (20m x 60m), grote winter paddock (20m x 40m) en weide.

 
De moderne woning is opgebouwd uit de meest kwalitatieve materialen en heeft een praktische indeling met aandacht voor veel lichtinval: via de centrale inkomhal met ingemaakte kasten is er rechts een bureauruimte met achterliggende linnenkamer en een aparte toilet. De glazen deur links in de inkomhal geeft toegang naar de L-vormige leefruimte met open keuken. De keuken is volledig geïnstalleerd (ondermeer Miele hogedruk stoomoven) en overal werd gebruikt gemaakt van de beste materialen. Vanuit de leefruimte kan U genieten van een prachtige uitkijk over de volledige eigendom. De leefruimte en keuken hebben toegang naar een charmant overdekt terras, waar het gezellig vertoeven is.
De keuken sluit aan op een praktische berging, de achterinkom en de achterliggende dubbele garage. En ook een buitentoilet is hier aanwezig. Op de eerste verdieping is er een masterbedroom met aansluitende dressing en badkamer voorzien van ligbad, douche en toilet. Verder nog 2 slaapkamers met de 2de badkamer met ook een inloop douche en toilet. De eigendom is voorzien van een zonnebolier en zonnepanelen.

Het stalgebouw dat zich rechtover de woning bevindt, is ingericht met 5 paardenboxen, een zadelkamer, 2 wasplaatsen waaronder 1 met solarium en u heeft nog meer als voldoende opslagruimte. Uitbreiding van het aantal boxen is dus ook mogelijk. Het dak werd geïsoleerd. Via de stal heeft U rechtstreekse toegang tot de buitenpiste, met professionele eb en vloed-bodem en deze meet 20m bij 60m. Er is ook verlichting voorzien. Verder zijn er nog 2 regenwaterputten aanwezig en een boorputgrondwater voor het bewateren van de eb en vloed-piste.
 
Aan de linkerzijde van het stalgebouw bevindt zich nog winterpaddock van 20m x 40m. Aan de andere zijde van het stalgebouw is ook nog een weide, die volledig in hout zijn omheind. De mogelijkheid bestaat om ca. 100m verder in de straat een weide van 1.500m2 bij te huren.
 
Complete paardeneigendom met moderne woning in het Waasland!

Interesse? Klik hier voor meer informatie.