Leonie Peeters beste Belg in de Grote Prijs van Opglabbeek

Jumping
14 okt 2019
Door Horseman Kristof

De eindmeet halen binnen de toegestane tijd bleek geen simpele opdracht tijdens de CSI2* Grote Prijs van Opglabbeek!

Negen combinaties kregen te maken met één strafpunt voor tijd. Uiteindelijk wisten vijf duo's zich toch te plaatsen voor de barrage dankzij een foutloze basisomloop.

Daarin kregen we een spannende strijd te zien, want vier van de vijf combinaties bleven foutloos. Met een tijd van 37:33 seconden ging de overwinning naar de Ierse ruiter Richard Howley en de 9-jarige Frans gefokte Arlo de Blondel (v. Tlaloc la Sille). 

Marlon Modolo Zanotelli haalde de finish in een tijd van 39:15 seconden. Hij kon hiervoor rekenen op Koen Van Laer zijn fokproduct, de 10-jarige Zangersheide ruin Casse-Tout Z (v. Clinton I). Bertram Allen en de KWPN'er Go To Fortuna (v. Eldorado van de Zeshoek) eindigden op de derde plaats. Gerard O'Neill en de AES hengst Warrior's Glory (v. Warrior) werden vierde voor Marcus Ehning en Firth of Lorne (v. For Pleasure).

Best Belg was Leonie Peeters op de zesde plaats met Tinkoucha Hero Z (v. Tinka's Boy). Niels Bruynseels (Kadaffi van Orti) en Ann Carton Grootjans (Kai Licha de Carmel) klasseerden zich op plaatsen zeven en acht.

Klik hier voor de uitslag.