Laatste uren om een ruwe diamant uit de ET Auction aan te kopen

Promo
11 jan 2021
Door Horseman Kristof

Een spetterend slot om het historische jaar 2020 af te sluiten moest en is het geworden. De Belgische Kampioen (5 jaar) Presley 2G VH werd correct naar waarde geschat en gaat alle mogelijkheden krijgen om een top sport toekomst uit te bouwen onder de vleugels van zijn nieuwe eigenaar! 

Wereldwijde interesse bewees de sterke kwaliteit van deze collectie. Mexico, Verenigde Staten, Uruguay, Saudi Arabie ,Italie, Zweden, Tsjechie, Zwitserland, Duitsland, Ierland… allen konden ze beslag leggen op hun favoriet. Groeiend vertrouwen van de kopers om hun toekomstige paard via onze online auction vast te leggen blijft ons drijven om dit verder en beter uit te bouwen. Alles begint bij een sterke kwaliteit van paarden, dit gekoppeld aan de juist know-how en service maakt onze filosofie compleet. 

15 Ruwe diamanten

Aansluitend op deel 1 van onze New Year Young Horse Edition stellen we jullie vanaf vandaag graag voor aan Deel 2! Allen geboren in 2017 of 2018 en in de laatste maanden uitvoerig gescout en goed bevonden door ons team. 


Fokkers gunnen hun fokproduct de volgende stap

We zijn vooral heel trots telkens een sterke collectie jonge paarden te kunnen presenteren. Veelal zijn het paarden die verkocht worden rechtstreeks door de fokker, die hun fokproduct de volgende stap in hun carriere gunnen. Neem even de tijd om de collectie te ontdekken en laat jezelf overtuigen van het sterke lot jonge paarden. 

Opvallende moederstammen

De combinatie van sport, fokkerij en gezondheid zijn onze belangrijkste pijlers. Ook in deze collectie kunnen we terugvallen op jonge talenten uit de opvallende moederstammen van Cornet d’Amour, Westside vd Meerputhoeve, Ratina Z, Narcotique IV de Muze , Glasgow van’t Merelsnest… 

Van 8 tot 11 januari

De veiling van Deel 2 van onze New Year Young Horse Editon opent op 8 januari en vanaf maandag 11 januari 20u lopen de eerste loten af. U vindt de hele collectie terug via www.et-auction.com

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft over één van de paarden. De keuringen van de paarden kunnen altijd opgevraagd worden via info@et-auction.com.