Laatste dagen om in te schrijven voor de Belgian Youngster Trials

Promo
24 okt 2021
Door Horseman Kristof

De Belgian Youngster Trials – Memorial Björn Van Bunder staat met stip aangeduid in de agenda van menig fokker. Ieder jaar verzamelen de toppaarden van de toekomst op 1 November.

In een gezellige sfeer tonen achttienmaanders (zonder jury), 2-jarigen en 3-jarigen hun springkwaliteiten in vrijheid aan het grote publiek. Dit jaar terug op de vertrouwde locatie in het vernieuwde Hulsterlo, nu Stal de Kriekelaar.
Deze wedstrijd is tevens een selectie voor de halve finale voor het vrijspringen op jumping Mechelen. Wegens het grote succes van afgelopen edities zullen de inschrijvingen afgesloten worden op 250 paarden. Inschrijven kan via deze link.

ET Auction

Trouwe partner ET Auction geeft elke 2 en 3-jarige geklasseerde een vrijkaart (twv 500 euro excl. btw) voor hun volgende veilingselectie. Deze selectie gaat door op zaterdag 4 december waarop de New Year Young Horse Edition wordt samengesteld. Deze collectie verschijnt onder de virtuele hamer vanaf 30 december 2021 tot en met 3 januari 2022. Deze vrijkaart wordt finaal verrekend op de gemaakte veilingkosten van uw paard.