Klaus Plönzke - Clipmyhorse.tv wint de eerste Hippomundo Award

Varia
26 jan 2021
Door Horseman Kristof

We zijn verheugd de winnaar van de Hippomundo Award 2020 te kunnen bekendmaken. Na rijp beraad heeft onze jury Klaus Plönzke, de oprichter van ClipMyHorse.TV, verkozen tot de allereerste winnaar van de Hippomundo Award.

ClipMyHorse.TV is een online livestreaming platform dat hippische evenementen van over de hele wereld live uitzendt. Daarnaast bieden ze trainingsvideo's in de ClipMyHorse Academy en interessante inzichten in de wereld van hippische professionals door middel van interviews, rondleidingen, en nog veel meer.

Met de pandemie in 2020 en alle evenementen die gedurende de eerste helft van het jaar enkele maanden stil lagen, bleef ClipMyHorse.TV een breed scala aan content aanbieden, variërend van playbacks van eerdere evenementen tot trainingsvideo's om alle ruiters te vermaken tijdens deze pauze in competitie en evenementen.

Hoewel de meeste evenementen weer van start gaan, worden ze vaak zonder toeschouwers gehouden. Gelukkig kan het publiek via ClipMyHorse.TV al hun favoriete evenementen bekijken vanuit het comfort en de veiligheid van hun eigen huis.

Klaus Plönzke, de oprichter van ClipMyHorse.TV heeft de Hippomundo Award verdiend voor de oprichting van dit innovatieve platform, dat een zegen is geworden in de wereld van de hippische liefhebber in tijden van een pandemie. 

Bron: 
Hippomundo