Karline De Brabander "Ik ben Fantomas dankbaar voor al deze memorabele momenten"

Blog
03 dec 2017
Door Horseman Kristof

Stal de Muze ruiters Christophe en Karline De Brabander zijn dit weekend vanop de Longines Masters of Paris onze gastbloggers van dienst. Na de BLOG van Christophe was het dit keer aan Karline om het één en ander te vertellen.

Zaterdagavond 21u30 ...

"Hier zijn we weer vanuit Parijs. Aangezien Christophe gisteren vergeten was een blog te schrijven neem ik het nu van hem over. Vrijdag was het maar matig geweest. Christophe en Genève hadden twee fouten, goed vertrokken, maar een (te) korte wending werd afgestraft en kort daarna viel er nog een tweede balk uit de lepels. Met Elvis kwam ik niet echt mooi voor een steilsprong en ook dat werd meteen afgestraft. Daarna moest Fantomas nog, die een fantomastische ronde sprong maar wegens één honderdste (!) te traag uit de barrage viel. Balen! Morgen revanche hopelijk!"


"Vandaag kwam Christophe niet aan de start. Die heeft enkel morgen nog een GP te springen. Maar hij komt me wel aanmoedigen, net zoals onze papa die gisterennamiddag hier is aangekomen. Elvis komt eerst aan de beurt, hij springt super, enkel de ruiter moet wat vlotter leren rijden en stiller zitten tussen de hindernissen. Toch een mooie nul op het scorebord. Rond de middag hebben we even pauze en gaan we de andere Belgen in de vijf ster proef aanmoedigen. Omstreeks 16 uur begint Fantomas zijn proef, de sixbars! Na een spannende laatste vijfde (!) ronde moeten we de duimen leggen voor de Fransman Marc Dilasser. Het Franse publiek gaat helemaal uit zijn dak. Jammer dat we niet gewonnen hebben maar ik ben Fantomas enorm dankbaar voor al deze mooie memorabele momenten die hij me schenkt. Ondertussen zijn we een paar uur verder en zitten we op de tribune met de familie Verlooy te supporteren voor team Europa."