Jumping K&M op 11 en 12 mei met proeven voor iedereen

Promo
05 mei 2019
Door Horseman Kristof

Tijdens het weekend van 11 en 12 mei staat bij Stoeterij Mivaro in Dilbeek de eerste editie van 'Jumping K&M' op het programma!

Aan deze regionale HGVBB wedstrijd kunnen zowel paarden als pony's deelnemen. Op zaterdag staat alles in het teken van een A-wedstrijd met proeven van 85 cm tot en met de 1m25 hoge Grote Prijs. Deze Grote Prijs verloopt over twee omlopen, waarvan de tweede ronde onder kunstlicht.

Zondag is niet alleen moederdag, maar ook een 'promodag' die volledig in het teken staat van een kidsday. Er zijn aparte proeven voor pony's vanaf 50 cm tot en met de 1m hoge Grote Prijs. De reeksen voor paarden beginnen vanaf 70 cm tot en met de GP (1m). Daarnaast zijn er ook showproeven van balkjes lopen tot kruissjes springen. Deze laatste twee rubrieken zijn ideaal voor de beginnende ruiters die hun eerste stappen op wedstrijd willen zetten.
De ponyreeks 80 cm is eveneens een verkleedproef met een extra prijs voor de beste verklede ruiter/combinatie.

Op zondag krijgen we ook het bezoek van een clown, zijn er ponyritjes, is er kindergrime, een springkasteel en zoveel meer. De ponyruiters die een clear round springen op zondag krijgen een geschenk voor de mama in het kader van moederdag.

De toegang is volledig gratis en er is een uitgebreide catering aanwezig.

Inschrijven kan via deze link!