Isidoor Van Rompaey wint de Youngster Tour in Bonheiden

Jumping
18 jun 2021
Door Horseman Kristof

In Bonheiden werden vanochtend verschillende rubrieken van de Youngster Tour competitie afgewerkt. Isidoor Van Rompaey zorgde er voor een Belgische overwinning.

Hij zegevierde in de reeks voor 5-jarigen met de Zangersheide ruin Nalu Z (v. Nabab de Reve). Tom Sneppe en Camille van de Lentakker Z eindigden op een tweede plaats. Met de dochter van Comme il Faut won hij gisteren deze proef. Bart Anthonissen volgde op een derde plaats met de BWP ruin Quelmek de Muze (v. El Torreo de Muze). Davy Celis reed Intergest Latif II S (v. Zambesi TN) naar een vijfde plaats.

Van Rompaey werd ook nog tweede bij de 6-jarigen met Miss Cloe Odth Z (v. Mr. Cielo Odth Z). Thibeau Spits nam plaatsen drie en vier voor zijn rekening met Precious Dwerse Hagen (v. Cornet Obolensky) en Caetlin vd Heffinck (v. Chacco Blue). Voor  Anthonissen was er een vijfde plaats met de Zirocco Blue zoon Pirocco Castanoo. 

Bij de 7-jarigen zorgde Hendrik Denutte voor de beste Belgische prestatie. Hij sprong naar een tweede plaats met Nevada Quality Z (v. Numero Uno). Tom Sneppe (Origi van de Lentakker, v. Kannan) en Georges Trullemans (Oran D de Bois Mesange, v. Kannan) werden vierde en vijfde.

Klik hier voor de uitslagen.