Ignace Philips op één, twee en drie bij de jonge paarden

Jumping
19 feb 2020
Door Horseman Kristof

Voor de tweede dag op rij hebben Ignace Philips en Never Alone van fokker Hugo Versnick een Youngster Tour rubriek van de Sunshine Tour gewonnen!

Net als gisteren won Philips met de zoon van Baloubet du Rouet een reeks voor 7-jarigen. Euro Horse amazone Emma Stoker reed Q Seven (v. FRH Quaid) naar de tweede plaats. Stoker werd ook nog vijfde met de BWP'er Newberry Balia NL (v. Emerald). Voor STX amazone Kendra Claricia Brinkop was er met de BWP'er Number One (v. Presley Boy) een derde plaats. De BWP ruin Nelson van de Moorskeshoeve (v. Elvis ter Putte) werd vierde met Gianluca Gennusa. De andere reeks voor 7-jarigen leverde Brinkop een vierde plaats op met de BWp'er Naf Naf Dmc (v. Thunder van de Zuuthoeve).

Bij de 6-jarigen eindigde Philips op de derde plaats met Jasper, een zoon van Andiamo Z. De BWP ruin Otello de Guldenboom (v. Tobago Z) werd vierde met Genussa. In de andere reeks deed Philips nog beter en werd hij tweede met de BWP ruin Obelix de Guldenboom, eveneens een nakomeling van Tobago Z.  

In de competitie voor 5-jarigen was er een tweede plek voor Gwendoline Van Dievoet en de Zangersheide ruin Igor van den Dael Z (v. I Am Moerhoeve's Star).

Klik hier voor de uitslagen.