Horseman Elite Auction stelt zijn uitzonderlijke collectie voor

Promo
29 aug 2021
Door Horseman Kristof

28 veulens, 8 embryo’s en 3 fokmerries, dat zijn de cijfers die Horseman Elite Auction u kan voorstellen. Maar Horseman Elite Auction is natuurlijk veel meer dan cijfers, het zijn ook de beste moederlijnen van België, dat is een belofte die we hoog in het vaandel dragen!

De collectie die op 4 september 2021 in het Azelhof zal geveild worden liegt er niet om. Veulens uit de moederlijn van Pieter Devos’ Candy, Tinka’s Boy, Tic Tac du Seigneur, Casall ASK, Mumbai, Hello Sanctos, Electra van ‘t Roosakker, Narcotique De Muze II, Quickly De Kreisker, .. Het zijn maar enkele van de vele klinkende namen die het veilingcomité wist te verzamelen.

Ook de fokmerries zijn actueler dan ooit, dankzij de bloedlijnen van Embassy II, Hardrock Z en Impressario vd Heffinck, maar u bent misschien nog geïnteresseerder in een van de embryo’s? Als vaders tekenen absolute toppers als Kashmir van Schuttershof, Heartbreaker,  Chacco Blue, Baloubet du Rouet, Comme Il Faut en Cornet Obolensky maar de moederlijnen zijn mogelijks nog veel indrukwekkender: embryo’s uit de zus van Casall ASK, Funky Music en Emerald van ‘t Ruytershof of had u liever een embryo uit een dochter van Walnut De Muze of Fragance de Chalus? Of loopt u eerder warm van de stam van Usha van ‘t Roosakker of Narcotique de Muze?

U ziet het, de kwaliteit en het niveau bij Horseman Elite Auction ligt hoog! En dat geldt niet alleen voor onze collectie, maar ook voor ons evenement. Het is dus de ideale avond als u wilt genieten van een avondje uit! U kunt tijdens onze veiling namelijk genieten van een VIP Dinner of van een Champagnetafel met tapas. Zo’n tafel reserveert u eenvoudig door te bellen naar Kurt Heremans: +32 (0)474 82 56 24 of een mailtje te sturen naar kurtH@horseman.auction of het formulier op onze website in te vullen. Mogen wij u er ook vriendelijk op wijzen dat voor het bezoek van ons evenement een Covid Safe Ticket noodzakelijk is?

Kunt u er niet bij zijn? U hoeft niets te missen - buiten onze geweldige hospitality en sfeer dan! Ook dit jaar is het perfect mogelijk om onze veiling online te volgen en mee te bieden. Wilt u zeker zijn dat u kunt bieden? U kunt zich nu al registreren door op deze link te klikken!

Bekijkt u liever eerst op uw gemak onze collectie? Neem dan snel een kijkje op onze site - www.horseman.auction! Tot snel, op 4 september in het Azelhof!