H&M Extra: "Krachtpatser met atletisch vermogen"

Promo
30 mei 2020
Door Horseman Kristof

H&M Extra (Berlin x Heartbreaker x Concorde x Ramiro Z) is de hengst die al menig aantal harten heeft weten raken. Hij behoort tot de beste nakomelingen van Berlin. En nu wordt het interessant, jij kan jezelf verzekeren van een nakomeling van deze imponerende hengst.  

Als zoon van zijn vader is ook H&M Extra een echte krachtpatser die keer op keer zijn atletisch vermogen toont. Onder het zadel van Gerco Schröder maakte Berlin deel uit van het legendarische oranje team. Ze wonnen goud met Nederland zowel op het WK te Aken in 2006 als op het EK te Mannheim in 2007, maar ook in de Grand Prix van la Coruna, de Grand Prix in Verona,… Zijn collectie gouden medailles is lang niet meer op één hand te tellen.

Combineer dat met een sterke moederlijn (Heartbreaker x Concorde x Ramiro Z) en je hebt een veelbelovend sterk paard. Grootvader Heartbreaker is gekend om zijn beloftevolle nakomelingen. Hij zelf triomfeerde regelmatig op Grand Prix niveau met Peter Geerink.

Wat volgt uit deze combinatie is een nieuwe generatie die ver uit de schaduw van zijn voorouders stapt, H&M Extra is zelf een succesvol Grand Prix paard met veel potentieel. Het oog van zijn eigenaar (Stal Spronken) en onszelf viel dan ook meteen op deze krachtpatser, en terecht. Hij groeide bij ons op stal uit tot een echt Grand Prix paard en plaatst zichzelf intussen regelmatig in de kijker onder het zadel van Olivier. Zo wonnen ze, onder andere, de openingsmanche van de Longines Global Champions League in Doha en maakten ze belangrijk onderdeel uit van de overwinning in de Nations Cup van Calgary, daarnaast namen ze zilver in de Nations Cup in Barcelona, brons in de Rolex Grand Prix van Rome en eindigden ze vierde in Aken (CSIO5*). Meer resultaten bekijken? Dat kan hier.

Wil je graag meer informatie over deze fantastische hengst als potentiële vader voor de nakomelingen van uw merrie? Twijfel dan zeker niet om contact op te nemen met Stoeterij Dorperheide.