Gullit HBC, Jos van d’abdijhoeve, Nadal Hero en Asca Z leveren winnaars vrijspringen Evergem

Fokkerij
25 mrt 2019
Door Horseman Kristof

Afgelopen weekend vond in het dravershof in Evergem de 25ste editie plaats van het vrijspringen.

De A-reeks voor de tweejarigen werd gewonnen door Andorra Z (Asca Z x Caskeni Z) in eigendom van Petrus Naudts, de tweede plaats was voor Vazal DML Z (Vannan x Corrado I) in eigendom van de familie De Meulder – Lijbaert, gevolgd door Rezzo (Arezzo VDL x Breemeersen Adorado) in eigendom van Snoeys – Van der Linden.

De B-reeks voor de tweejarigen werd gewonnen door Rosca de Rigo-De Regor (Nadal Hero x Diamant De Semilly) in eigendom van Stal De Regor en Ulrik Goossens, de tweede plaats was weggelegd voor Ashton DVO Z (Aganix Du Seigneur Z x Bisquet Balou) in eigendom van Marc Devolder, gevolgd door Rebel D’08 (Cicero Van Paemel Z x Cablo Z) in eigendom van Karl en Ester Pint.

De A-reeks voor de driejarigen werd gewonnen door Josje vd Heffinck (Jos van d’Abdijhoeve x Quinn vd Heffinck) in eigendom van Van De Heffinck BVBA, de tweede plaats was voor Kalinka vh Plutoniahof (Lavallino Ter Klomp x Indoctro) in eigendom van Guido De Cauwer, gevolgd door Nobel vd Vrombautshoeve Z (Nabab de reve x Corrado II) in eigendom van Stal Boelens.

De B-reeks voor de driejarigen werd gewonnen door Ladystra VB (Gullit HBC x Krunch De Breve), in eigendom van het duo Koen Praet en Katrijn Van Hoecke, zij leverde tevens de hoogste dagscore, de tweede plaats was weggelegd voor Quartez van’t Veldhoek (Kafka vd Heffinck x Gotha Brecourt) in eigendom van Willems – Cardinael. De derde plaats was voor Vibe vd Vrombautshoeve Z (Verdi x Clinton) van Stal Boelens.