Euro Horse investeert in de Emerald dochter Nazarine vd Axelhoeve

Transfer
15 apr 2019
Door Horseman Kristof

Bij Euro Horse werd er de voorbije week veel handel gedaan. Enkele paarden vertrokken zoals Cor-Leon vd Vlierbeek, Romeo de Villaret en Maserati M. Maar er werd ook geïnvesteerd in de toekomst!

Net voor zijn vertrek naar Mexico investeerde Axel Verlooy in de zesjaarse fraai gemodelleerde merrie Nazarine vd Axelhoeve (Emerald x Chellano). Zij werd gefokt bij Yves Lippens in Nazareth en opgeleid door Stephan Verschuere uit De Pinte.

De merrie wist telkenmale ze uit parcours kwam menig liefhebber te verleiden door haar fenomenale springtechniek en niet op het minst door haar ‘looks’.. Zo sprong ze laatst nog einde maart foutloos in de Gold League te Lier.

Op de Axelhoeve bij Yves Lippens en Evelyn Daemers worden er jaarlijks zo’n 5 tot 6 veulens geboren. Ook dit jaar wordt er uitgekeken naar een volle broer of zus van Nazarine.

"Wij zijn uitermate tevreden dat de merrie op deze bestemming landt alwaar ze alle kansen zal krijgen om door te groeien tot het hoogste niveau." aldus Yves Lippens van de Axelhoeve.