Cornet Obolensky en Dominator leveren de kampioenen in Waregem

Fokkerij
18 jul 2019
Door Horseman Kristof

De BWP gewesten zijn dezer dagen allemaal bezig met het organiseren van regionale veulenkampioenschappen! Op deze kampioenschappen kunnen de BWP veulens zich selecteren voor het nationaal kampioenschap en de BWP Online Foal Auction!

Het BWP gewest Leiestreek stond afgelopen zaterdag in voor de organsatie van het Flanders Foal Championship dewelke doorging in Waregem.

De mannelijke veulens optie springen werd gewonnen door Domingo van de Hunters Z (v. Dominator 2000). Titus van de Roeitjes (v. Corrydon van T&L) behaalde een tweede plaats. Op de derde plaats zagen we Coral Courtier Z (v. Cornet Obolensky).

Bij de vrouwelijke springveulens ging de overwinning naar Tiffany van het Audgoed (v. Cornet Obolensky). De tweede plaats was voor Tabelle van de Dulfrikhoeve (v. Diamant de Semilly). Twilight v 't Recht Eind (v. Amadeo van 't Vossenhof Z) behaalde een derde plaats.

De reeksen voor dressuur veulens werden gewonnen door Dream on Nicoletta (v. Zenon) en Tiger Woods VLS (v. Finest Selection).

Klik hier voor de uitslagen.