Christophe De Brabander blikt terug op zijn eerste dag in Parijs

Blog
30 nov 2017
Door Horseman Kristof

Voor het tweede jaar op rij zijn Karline en Christophe De Brabander van Stal de Muze uit Sint-Niklaas onze gastbloggers van dienst tijdens hun deelname aan de 'Longines Paris Masters'. Na winst vorig jaar voor Christophe zijn ook dit keer de verwachtingen hoog. In deze eerste BLOG blikken zij terug op hun wedstrijdverloop tijdens de openingsdag in Parijs.

"Donderdag 30/11, throwback thursday... net zoals vorig jaar start Elvis in het 1m35 en komt als zesde in de eindranking terecht. Daarna was het de beurt aan Geneve, die kort voor aanvang van de proef al eventjes werd losgereden. De 1m25 proef was een twee fasen special, net zoals een jaartje eerder. Toen liep het mis op hindernis één, vandaag hielden we het vol tot nummer drie, maar staat er wel een zwaar eindresultaat op het bord: zestien strafpunten. Dan verging het onze buurvrouw Camille Demolie veel beter met winst in de openingsrubriek.
Zo snel mogelijk de dag afsluiten op het openingsgala is het beste wat de dag nog heeft te bieden. Genietend van een apero’tje sluiten we zo de dag af en kijken we enkel nog vooruit naar de komende dagen. Parijs, het is zoals altijd weer een verrijkende ervaring..."