Biedingen Horse Auction Belgium zijn van start gegaan

Promo
05 jul 2024
Door Horseman Kristof

Horse Auction Belgium staat klaar om u deze zomer het beste van de Europese springfokkerij te brengen!

We hebben een exclusieve nieuwe collectie van Horse Auction Belgium gelanceerd met toptalenten geboren tussen 2020 en 2021.

Zet dit evenement zeker in uw agenda! Van 5 tot 8 juli zal een exclusieve online veiling 21 top springpaarden onder de aandacht brengen, waaronder een aantal uitzonderlijke paarden onder het zadel, allen met spannende en prestigieuze moederlijnen.

**Hoogtepunten van de veiling:**

*Champion (3-jarige hengst van Cooper I): Deze toekomstige ster heeft een opmerkelijke afstamming met tien 1.60m-paarden in zijn moederlijn, waaronder opvallende namen als Atomic Z en Cassini I.

*Cash Flow Blue RS Z (3-jarige hengst van Chacco Blue): Een Chacco Blue-hengst uit een bewezen moeder die al een 1.60m- en een 1.50m-paard heeft voortgebracht.

*Tornado de Domaine Z (3-jarige ruin van Tobago Z): Afkomstig uit een  toplijn, met zijn tweede moeder, Goriana van Klapscheut, en derde moeder, Coriana van Klapscheut, die beiden op 1.60m sprongen met Pilar Cordon.

*Espresso vh Gebergte Z (3-jarige ruin van Escape Z):Zijn tweede moeder, Innisfree, sprong 1.55m met Cian O'Connor, en zijn derde moeder, Cantona Z, sprong 1.60m met Kristof Cleeren.

*Vettel van de Heffinck (3-jarige hengst van Balou de Reventon): Deze vermogende hengst stamt af van Balou du Reventon, uit de 1.55m springmerrie Caetlin vd Heffinck Z.

Neem deel aan dit online evenement, dat een unieke kans biedt om enkele van de beste jonge paardentalenten in de sector te verwerven. Of u nu wilt investeren in een toekomstige kampioen of elitebloedlijnen wilt toevoegen aan uw fokprogramma, deze veiling belooft uitstekende vooruitzichten te bieden.

Voor meer informatie, bezoek onze website: www.horseauctionbelgium.com

Mis de kans niet om je volgende superster te kopen! Maak je klaar om te bieden op deze uitzonderlijke jonge paarden!