Biedingen "Diamond Young Horses" zijn geopend

Promo
30 mrt 2021
Door Horseman Kristof

Een zevental jaar geleden kwamen we samen, met een visie om een evenement te creëren waar we vele jaren ervaring konden samenbrengen om onze klanten de mogelijkheid te bieden om op één plaats top kwaliteitspaarden te vinden.

Vandaag is deze droom een werkelijkheid en het noemt Horse Auction Belgium. Het heeft ons meegenomen op een mooie reis waar we fantastische paardenmensen van over de hele wereld hebben leren kennen, waar we hebben samengewerkt met de beste klanten en waar we geleerd hebben dat we samen altijd de doelen kunnen bereiken die we voor ogen hebben!

Onze laatste online veiling, The Diamond Collection, die plaatsvond van 26 februari t.e.m. 1 maart, heeft 28.000 bezoekers van 150 verschillende landen bij elkaar gebracht en we hadden maar liefst 6.000 unieke bezoekers op de laatste dag van de veiling.

Daarmee is ons volgende doel al gezet! Onze volgende collectie biedt jullie een fantastische groep van 2, 3 en 4-jarige getalenteerde springers!

We hebben een hele diverse en speciale groep van paarden die past in elk ambitieus team! Een combinatie van top pedigrees, de beste bloedlijnen, vermogen en techniek en vooral: KLEUR!

Na enkele sneak peeks van deze collectie kregen we alvast veel reactie op Alvin van de Cumul Z, een extreem getalenteerde ruin van Air Jordan Alpha Z x Denver, de perfecte combinatie van kleur en kwaliteit! Dan hebben we ook Splendid van de Nachtegaele: zijn moeder gaf al drie 1.50m paarden, Editor van de Ark: zijn tweede moeder is de moeder van Clooney (Martin Fuchs), Novel Tarpania: dezelfde moederlijn als Grandorado TN, Atlantus AZ: hij is een halfbroer van Tyson AZ (Gekwalificeerd voor de Olympische Spelen met Kenneth Cheng), ..

In het algemeen is het een collectie van kwaliteitsbloedlijnen, zo hebben we ook paarden met als vader Quabri de l’Isle, Bisquet Balou, Emerald, Casallo Z, …

Vanaf 29 maart tot en met donderdag 1 april kan je een bod uitbrengen op deze jonge talenten.

www.horseauctionbelgium.com